EL-Dent Szájsebészeti és Implantológiai Centrum Székesfehérváron saját modern fogtechnikával

Az EL-DENT Szájsebészeti és Implantológiai Centrum Székesfehérváron müködik, klasszikus értékeket képvisel, emberközpontú, professzionális választ kínál a személyes igényekre. Orvosaink (szájsebész szakorvos, mester implantológus, esztétikai fogorvos, protetikus, endodontus kollégák) kiemelkedő színvonalú ellátást biztosítanak pácienseinknek a legmodernebb fogászati, szájsebészeti, implantológiai, fogtechnikai módszerek alkalmazásával. 

A személyre szóló fogászati, szájsebészeti,implantációs kezelési tervet minden esetben a Páciensekkel közösen alakítjuk ki, felhasználva folyamatosan frissülő szakmai tudásunkat, valamint több évtizedes tapasztalatunkat. 

Hosszú évek óta együtt dolgozó orvos csoportunk képzettsége és szakmai elhivatottsága garancia rá, hogy Ön a legmagasabb szakmai színvonalú fogászati kezelésben részesüljön az EL-DENT székesfehérvári Szájsebészeti és Implantológiai Centrumban. Célunk,hogy Ön olyan mosollyal lépjen ki a rendelőnkből, ami egészségessé, harmonikussá teszi életét, és magabiztosságot ad.

Teljes körű fogászati ellátást nyújtunk esztétikai fogászat, szájsebészet, implantológia, fogmegtartó kezelések, kerámia fogpótlások területén.

Minőségi fogászati, implantológiai és szájsebészeti kezeléseinkre, a nálunk készült fogpótlásokra több éves garanciát vállalunk.

Kezelőhelyiségeink a legmodernebb Kavo berendezésekkel és high tech digitális fogászati diagnosztikai eszközökkel vannak felszerelve, melyek segítik munkánk pontosságát. A helyben készített 3D Cone Beam CT felvételek alapján precíz, korrekt kezelési tervet és műtéti technikákat ajánlunk. A fogászat, az implantológia,a szájsebészet, valamint a fogpótlások tervezésénél minden esetben a jelenleg elérhető,legmodernebb műtéti technikákat és tervező programokat használjuk.

Az implantológiai, valamint a szájsebészeti beavatkozások jól felszerelt, steril műtőben történnek. A higiéniai szabályok maximális betartása, a modern szájsebészeti műtéti technikák és az implantációs tervező programok alkalmazása biztosítják a műtétek 99%-os sikerességét.

Az EL-DENT Székesfehérváron működő Szájsebészeti és Implantológiai Centrumában készült fogpótlások magas színvonalú minőségi elvárásoknak felelnek meg. A saját fogtechnikai laboratóriumunk kizárólag Vita rendszerrel dolgozik és a legmodernebb CAD-CAM technológiát használja. A precíz fogorvosi munka, valamint a legmodernebb technológiával felszerelt fogtechnikai háttér sokkal gördülékenyebbé teszi a munkafázisokat, és szorosabb együttműködést biztosítanak páciens, fogorvos és fogtechnikus között. Ez garancia az elkészült fogmű, fogpótlás hosszú távú sikerességére, a maximális esztétikai és funkcionális eredmény elérésére. 

Egész napos nyitvatartással és egyedülálló fogászati ügyeleti rendszerrel állunk Pácienseink rendelkezésére a hét minden napján. Hétfőtől péntekig reggel 8 és este 9 között, hétvégén szombaton és vasárnap,valamint ünnepnapokon reggel 8 és este 8 óra között biztosítunk fogorvosi és szájsebészeti ügyeleti, sürgősségi ellátást.

Elsődleges célunk, hogy Pácienseink maximálisan elégedettek legyenek a kapott ellátással, ezért folyamatosan vizsgáljuk a szolgáltatásunkat, elkötelezettek vagyunk a folyamatos szakmai fejlődés mellett és cégünk tevékenysége megfelel a TÜV SÜD MSZ EN ISO 9001:2009 minőségirányítási rendszernek.

EL-Dent Fogászat Székesfehérvár

8000 Székesfehérvár, Berényi út 33.
Google térkép megtekintése »
telefon + 36 (22) 501 008, + 36 (22) 503 073
eldent@eldent.hu

Rendelési idő
– Hétfőtől-péntekig 08:00-21:00 óráig
– Szombat, vasárnap: 08:00-20:00 óráig
– Ünnepnapokon: 08:00-20:00 óráig