Fogászati és Implantológiai Centrum

 

Az EL-DENT Fogászati Centrum klasszikus értékeket képvisel, emberközpontú, professzionális választ kínál a személyes igényekre. Orvosaink kiemelkedő színvonalú ellátást biztosítanak Önnek a legmodernebb technikák alkalmazásával. Személyes kezelési tervét Önnel közösen alakítjuk ki, hozzáadva folyamatosan frissülő szakmai tudásunkat, valamint több évtizedes tapasztalatunkat. Több éve együtt dolgozó csapatunk garancia rá, hogy Ön a legmagasabb szakmai színvonalú kezelést kapja a legteljesebb biztonságban. Célunk, hogy Ön olyan mosollyal lépjen ki a rendelőnkből, ami egészségessé, harmonikussá teszi életét, magabiztosságot ad.

Teljes körű fogászati ellátást nyújtunk esztétikai fogászat, implantológia, kerámia fogpótlások és fogszabályozás területén barátságos légkörben.
A rendelők high tech Kavo berendezésekkel vannak felszerelve. Modern digitális diagnosztikai eszközök segítik munkánk pontosságát. A helyben készített 3D Cone Beam CT felvételek alapján precíz, korrekt kezelési tervet és műtéti technikákat tudunk ajánlani.

Az implantológiai, valamint a szájsebészeti beavatkozások jól felszerelt, steril műtőben történnek. A higiéniai szabályok maximális betartása és a modern műtéti technikák alkalmazása lehetővé teszik az implantáció 99%-os sikerességét.

Az EL-Dentnél készült fogpótlások magas színvonalú minőségi elvárásoknak felelnek meg. A saját fogtechnikai laboratóriumunk kizárólag Vita rendszert és a legmodernebb CAD-CAM technológiát használja. A precíz fogorvosi munkának, valamint a legmodernebb technológiával felszerelt saját fogtechnikai háttérnek köszönhetően sokkal szorosabb kapcsolat alakult ki a munkafázisok között, ami garantálja a hosszútávú, esztétikai és funkcionális elkészítését.

Ars poeticánk a folyamatos fejlődés, tanulás a páciensek kiszolgálásának érdekében.

Cégünk tevékenysége megfelel a TÜV SÜD MSZ EN ISO 9001:2009 minőségirányítási rendszernek. Célunk,hogy szolgáltatásaink minősége folyamatosan megfeleljen a magas szintű szakmai követelményeknek, pácienseink jogos elvárásainak és igényeinek, valamint a vonatkozó közegészségügyi és környezetvédelmi előírásoknak.

Székesfehérvár

8000 Székesfehérvár, Berényi út 33.
Google térkép megtekintése »
telefon 00 36 (22) 501 008, (22) 503 073
eldent@eldent.hu

Rendelési idő
– Hétfőtől-péntekig 08:00-21:00 óráig.
– Szombat, vasárnap: 08:00-20:00 óráig.