fogászati kezeléseink

 

Esztétikai fogászat

egészséges szép mosoly

Tapasztalataink azt mutatják, hogy pácienseinknél az általunk elkészített fogművekkel és fogtömésekkel szemben támasztott követelmények között nemcsak a tökéletes funkció szerepel, hanem a kimagasó esztétikai megjelenés is. Ennek tudatában arra törekszünk,hogy a lehető legfejlettebb technológiákkal és anyagokkal érjük el az elvárt sikert.
A tömőanyagok folyamatos fejlődésének köszönhetően lehetőségünk nyílik a fogak élethű restaurálására, legyen az a front, vagy az oldalsó régiókban. Ennek köszönhetően nemcsak kiváló kopásállósággal és polírozhatósággal rendelkező töméseket készítünk, hanem a fogak természetes színárnyalatainak tökéletes rekonstruálását is megvalósítjuk.

Manapság már nem akadály az elszíneződött fogak több árnyalattal történő kifehérítése sem, akár otthon, akár a rendelőben gépi fogfehérítő készülék segítségével.
Fogtechnikai laborunkban lévő legkorszerűbb gépeknek és a gördülékenyen működő orvos-fogtechnikus közreműködésnek köszönhetően elkészült fogpótlás a páciens által meghatározott igényeknek teljes mértékben megfelel.

Legyen akár egy sérült fog direkt restaurálása, vagy akár egy foghiánynak a mosolytervező program segítségével megalkotott fémmentes Cirkónium-dioxidból készült rögzített fogpótlással történő megszüntetése.

Mi segítünk megvalósítani az Ön által megálmodott mosolyt.

 

ELDENT
Fogászati és implantológiai Centrum


Székesfehérvár

– 8000 Székesfehérvár, Berényi út 33.
– Google térkép megtekintése »
– telefon 00 36 (22) 501 008, (22) 503 073
– eldent@eldent.hu
– Rendelési idő
– Hétfőtől-péntekig 08:00-21:00 óráig.
– Szombat, vasárnap: 08:00-20:00 óráig.


Budapest

– 1073 Budapest, Erzsébet körút 58. II. emelet
– Google térkép megtekintése »
– telefon 00 36 (1) 799 8888
– budapest@eldent.hu
– Rendelési idő
– Hétfőtől-csütörtökig 10:00-18:00 óráig,
– pénteken 10:00-14:00 óráig.

 


Eldent Fogászati és Implantológiai Centrum

Konzultációra kérjen időpontot online


Eldent fogászat

Fogászati és Implantológiai Centrum