fogászati kezeléseink

 

Smile Design, mosolytervezés

interaktív fogászati tervezés

 

A mosolytervezés megjelenése új távlatokat nyitott az esztétikai fogászatban. Egy speciális program segítségével eddig elképzelhetetlen tudatossággal tudjuk a front fogak esztétikumát megtervezni. Még a kezelés megkezdése előtt meg tudjuk mutatni a kezelés várható eredményét.

 Hiszünk a tervezés létjogosultságában minden front régiót érintő beavatkozás esetében.

A tervezés folyamata interaktív! A páciens aktív részvételével történik, melynek során a modern fogászati esztétika alapelveit is ismertetjük a résztvevőkkel, így még tudatosabban vehet részt a saját mosolya tervezésében.

A mosolytervező program segítségével gyorsan és egyszerűen, még a fogászati kezelés megkezdése előtt látható a tervezett beavatkozás hatása. Mivel a mosoly alkotóelemei, a fogak alakja, a fogív, a fogállás az egész arcot meghatározzák, ezért nagy jelentősége van a mosoly tudatos felépítésének. Az arc a tervezés során a mosollyal fiatalítható,  lágyítható és tudatosan tervezhető.  A páciensről készült portréfotón a mosolytervező program segítségével percek alatt elkészül a harmonikus mosoly, amely alapul szolgál a kezelési terv elkészítéséhez,illetve a beavatkozások elvégzéséhez.

A tervezés esztétikai arcelemzéssel, arckarakter vizsgálattal kezdődik, mely elengedhetetlen a fogak alakjának, elhelyezkedésének, a mosoly karakterének, egyes alkotóelemeinek pontos meghatározásához.

A mosolytervezés mindig a teljes mosolyt, a teljes fogazatot kívánja harmonizálni. A mosolytervezés során mindig figyelembe vesszük a páciens személyiségét és arckarakterét. A tervezéssel elérhetjük, hogy  pácienseink harmonikus, arcukhoz és személyiségükhöz illeszkedő mosollyal és maximálisan elégedetten távozzanak rendelőnkből.

SmileDesign

 

ELDENT
Fogászati és implantológiai Centrum


Székesfehérvár

– 8000 Székesfehérvár, Berényi út 33.
– Google térkép megtekintése »
– telefon 00 36 (22) 501 008, (22) 503 073
– eldent@eldent.hu
– Rendelési idő
– Hétfőtől-péntekig 08:00-21:00 óráig.
– Szombat, vasárnap: 08:00-20:00 óráig.


Budapest

– 1073 Budapest, Erzsébet körút 58. II. emelet
– Google térkép megtekintése »
– telefon 00 36 (1) 799 8888
– budapest@eldent.hu
– Rendelési idő
– Hétfőtől-csütörtökig 10:00-18:00 óráig,
– pénteken 10:00-14:00 óráig.

 


Eldent Fogászati és Implantológiai Centrum

Konzultációra kérjen időpontot online


Eldent fogászat

Fogászati és Implantológiai Centrum