Esztétikai fogászat


egészséges szép mosoly

Tapasztalataink azt mutatják, hogy pácienseinknél az általunk elkészített fogművekkel és fogtömésekkel szemben támasztott követelmények között nemcsak a tökéletes funkció szerepel, hanem a kimagasó esztétikai megjelenés is. Ennek tudatában arra törekszünk,hogy a lehető legfejlettebb technológiákkal és anyagokkal érjük el az elvárt sikert.
A tömőanyagok folyamatos fejlődésének köszönhetően lehetőségünk nyílik a fogak élethű restaurálására, legyen az a front, vagy az oldalsó régiókban. Ennek köszönhetően nemcsak kiváló kopásállósággal és polírozhatósággal rendelkező töméseket készítünk, hanem a fogak természetes színárnyalatainak tökéletes rekonstruálását is megvalósítjuk.

Manapság már nem akadály az elszíneződött fogak több árnyalattal történő kifehérítése sem, akár otthon, akár a rendelőben gépi fogfehérítő készülék segítségével.
Fogtechnikai laborunkban lévő legkorszerűbb gépeknek és a gördülékenyen működő orvos-fogtechnikus közreműködésnek köszönhetően elkészült fogpótlás a páciens által meghatározott igényeknek teljes mértékben megfelel.

Legyen akár egy sérült fog direkt restaurálása, vagy akár egy foghiánynak a mosolytervező program segítségével megalkotott fémmentes Cirkónium-dioxidból készült rögzített fogpótlással történő megszüntetése.

Mi segítünk megvalósítani az Ön által megálmodott mosolyt.