Esztétikai fogászat


egészséges szép mosoly

Az EL-DENT Szájsebészeti és Implantológiai Centrum saját fogtechnikai laboratóriumában készülnek a préskerámia héjak az Ivoclare IPS e.max rendszerrel. A laboratóriumi körülményeknek köszönhetően a kerámia héj egységes megjelenésű, természetesnek hat és megtévesztésig hasonlít az ép fogzománchoz.
Jelenleg az e.max préskerámiával érhető el a legszebb eredmény az esztétikai fogászatban. Ez a kerámiából készült héj rendkívül tartós és szép. Akár 15 évig is megtartja az eredeti állapotát, anélkül, hogy elszíneződne, vagy elkopna.
A préskerámia héj egyik nagy előnye, hogy csak minimális értékes foganyagot kell eltávolítani a héjak felhelyezése előtt. Így az eljárás fájdalommentes, gyors és hatékony.
Mosolytervező program segítségével Pácienseink egyéniségéhez leinkább igazodó kerámia héjakat tudunk készíteni, ami így nem csak esztétikus és élethű, hanem tökéletesen egyénre szabott is.

Tapasztalataink azt mutatják, hogy pácienseinknél az általunk elkészített fogművekkel és fogtömésekkel szemben támasztott követelmények között nemcsak a tökéletes funkció szerepel, hanem a kimagasó esztétikai megjelenés is. Ennek tudatában arra törekszünk,hogy a lehető legfejlettebb technológiákkal és anyagokkal érjük el az elvárt sikert.
A tömőanyagok folyamatos fejlődésének köszönhetően lehetőségünk nyílik a fogak élethű restaurálására, legyen az a front, vagy az oldalsó régiókban. Ennek köszönhetően nemcsak kiváló kopásállósággal és polírozhatósággal rendelkező töméseket készítünk, hanem a fogak természetes színárnyalatainak tökéletes rekonstruálását is megvalósítjuk.

Manapság már nem akadály az elszíneződött fogak több árnyalattal történő kifehérítése sem, akár otthon, akár a rendelőben gépi fogfehérítő készülék segítségével.
Fogtechnikai laborunkban lévő legkorszerűbb gépeknek és a gördülékenyen működő orvos-fogtechnikus együttműködésnek köszönhetően elkészült fogpótlás a páciens által meghatározott igényeknek teljes mértékben megfelel.

Legyen akár egy sérült fog direkt restaurálása, vagy akár egy foghiánynak a mosolytervező program segítségével megalkotott fémmentes Cirkónium-dioxidból készült rögzített fogpótlással történő megszüntetése.

Mi segítünk megvalósítani az Ön által megálmodott mosolyt.