Fogorvosi ügyelet


Az EL-DENT Szájsebészeti és Implantológiai Centrumban fogorvosi sürgősségi ellátás és szájsebészeti ügyelet működik hétköznap reggel 8 és este 9 óra között, hétvégén (szombaton és vasárnap), valamint ünnepnapokon reggel 8-tól este 8 óráig. Minden típusú fogászati és szájsebészeti sürgősségi ellátásra fel vagyunk készülve: sebészeti foghúzás, bölcsességfog eltávolítás, betört fogak eltávolítása, foggyökerek eltávolítása, és mindezt fájdalommentesen, szakszerűen, rövid idő alatt, hogy minél inkább kíméljük a pácienst. A sürgősségi fogorvosi és szájsebészeti ügyeleti ellátást előzetes bejelentkezés nélkül is igénybe vehetik a páciensek. Természetesen mind a fogorvos, mind a páciens dolgát megkönnyítik a recepción dolgozó, páciens irányításban nagyon jól képzett, empatikus kolléganőink, akik szívesen állnak telefonon is a sürgősségi fogászati, illetve szájsebészeti ellátásra jelentkezők rendelkezésére, minden hétköznap reggel 8 és este 20 óra között. Előzetes tájékoztatást tudnak adni az várható beavatkozásokról, költségekről, valamint időpontokat tudnak adni, annak érdekében, hogy az Önök fogászati, szájsebészeti sürgősségi ellátása minél operatívabban történjen a legrövidebb időn belül, amikor az Önöknek megfelel, lehetőleg várakozási idő nélkül.

Az EL-DENT Szájsebészeti és Implanológiai Centrumban több éve megbízhatóan és folyamatosan magas színvonalon működő fogorvosi és szájsebészeti sürgősségi ellátási rendszer, valamint az itt dolgozó fogorvos, szájsebész kollégák munkája és elkötelezettsége garancia arra, hogy megoldást találunk a hozzánk forduló páciensek bármely fogászati, szájsebészeti problémájára. Nincs bizonytalanság, nincs hosszú várakozási idő, professzionális válasz van minden fogászati, szájsebészeti diagnosztikai kérdésre. A jól megszervezett rendszerben dolgozó fogorvosok és fogászati asszisztense kizárólag az Önök érdekeit tartják szem előtt.

Az EL-DENT Szájsebészeti és Implantológiai Centrumban a jól képzett fogorvos, szájsebész kollégák munkáját és az Önök ellátását a legmodernebb fogászati diagnosztikai eszközök jelenléte és használata segíti. A rendelő fel van szerelve a legújabb fogászati 3 dimenziós CT-vel, digitális panoráma és fogászati kis röntgennel, amelyek a legpontosabb információt közvetítik a felmerülő fogászati és szájsebészeti problémákról. A páciens mindent megtalál helyben, nem kell külön időt és energiát fordítania a röntgen felvételek elkészíttetésére, kiértékelésére és új időpont egyeztetésére. Minden típusú diagnosztikai és kezelési megoldás helyben rendelkezésre áll az EL-DENT Szájsebészeti és Implantológiai Centrumban Székesfehérváron a Berényi út 33. szám alatt.

Az EL-DENT  Berényi úti rendelőjében igénybe vehető fogászati és szájsebészeti sürgősségi ellátás kiterjed, a felnőtt és gyermekkoru fogászati és szájsebészeti problémákkal küzdő páciensek panaszainak teljes körű orvoslására, megoldására. Fogfájásra, baleseti fogsérülésekre, beletört fogakra, elrontott gyökérkezelésekre, elhibázott vagy befejezetlen fogászati kezelésekre, a teljeskörű fogászati és szájsebészeti megoldásokat kínáljuk pácienseink részére, a hét minden napján, hétvégén és ünnepnapokon is.

A fogorvosi és szájsebészeti sürgősségi, ügyeleti ellátásban elkezdett kezeléseket természetesen megbeszélt időpontban befejezzük és az ügyeleti ellátásért kifizetett összeg jelentős részét beleszámítjuk a következő befejező kezelésekbe.

Az EL-DENT Szájsebészeti és Implantológiai Centrumban lehetőség van altatásban végzett fogászati és szájsebészeti kezelések elvégzésére is előre egyeztetett időpontban, altatóorvos jelenlétében.