Implantálás 3D tervezéssel


fogbeültetés, implantátum, implantáció

A foghiányok pótlásának legmodernebb megoldása az implantáció, azaz a fogbeültetés. A különböző implantációs technikák az elmúlt években jelentős fejlődésen mentek keresztül. A mai modern fogászatban az implantátumok szigorúan szövetbarát anyagokból készülnek, kilökődési reakciót nem okoznak.

A hiányos fogazatot helyreállító implantációs fogpótlás javítja a rágást és a beszédet, komfortérzést biztosít, előnyösen változtatja meg az arc esztétikáját. Az implantációs fogpótlás ugyanúgy működik, mint annak előtte a saját fogak.

A rendelõinkben végzett implantációk 3D tervezéssel készülnek, ami tized milliméteres pontosságot biztosít. A tervezésnek köszönhetően jelentősen lerövidül az implantációs műtét ideje, ami a páciens komfortérzetét szolgálja. Azonnal terhelhető implantátumok felhasználásával, akár aznap elkészül az ideiglenes fogpótlás. Csak megbízható, minőségi implantációs rendszerekkel dolgozunk, amelyek 95-98%-os sikeres beépülést jelentenek. Ilyenek a Nobel Biocare, Ankylos, Alpha Bio.