Fogfehérítés


Az egészséges, ápolt megjelenéshez elengedhetetlenül hozzátartoznak a szép fogak. Legyen az munkahelyen, vagy a családban, az emberek egymás között először egymás mosolyával találkoznak. Éljen Ön is a lehetőséggel, hogy fogai ragyogjanak.

Az EL-DENT Szájsebészeti és Implantológiai Centrumban a jelenleg elérhető legmodernebb módszerekkel végezzük a fogfehérítést. A rendelőben végzett fogfehérítés során a fogak színét kémiai úton változtatjuk meg. Az eljárás teljesen fájdalommentes, kíméli a fogzománcot. Van lehetőség a fogak fehérítése fogorvos által irányított otthoni módszerrel is. Az orvosi felügyelettel végzett fogfehérítéssel soha nem hasonlíthatóak össze a bizonytalan eredetű más módszerek. Ezenkívül egy-egy gyökérkezelt fog fehérítése is megoldható, amellyel az elsötétedett fog visszanyeri eredeti fehérségét. Így visszaáll a harmónia, az egységes, szép fogazat.

Ezek a fehérítési módok teljesen biztonságosan orvosi felügyelet mellett zajlanak, így megelőzve az esetleges problémákat.

A fogfehérítéssel visszanyeri magabiztos, szép mosolyát!