Kedvezményezett neve: EL-DENT 96 Kft.

Projekt címe: Komplex fejlesztés az EL-DENT 96 Kft-nél

Szerződött támogatási összeg: 49.540.765,-Ft

Támogatás mértéke: 40 %

A projekt megvalósulási helyszíne: 8000 Székesfehérvár Berényi út 35.

A projekt fizikai befejezése: 2015.06.19

Projekt azonosító: GOP-2.1.1-12/B-2013-1337

 

A projekt tartalmának bemutatása:

A fogtechnikai laborunkat a székesfehérvári és vidéki telephelyeinken lévő fogászati rendelőkben végzett tevékenységünkhöz kapcsolódva hoztuk létre.

A beruházásnál fő célunk volt a fogászati szolgáltatásainkat igénybe vevő pácienseink magasabb színvonalú, gyorsabb kiszolgálása.

A projekt összköltségének egy része infrastrukturális és ingatlan beruházást, a másik része eszközbeszerzéseket, illetve információs technológiai fejlesztést tartalmaz.

A fogtechnikai labornak is helyet adó épületet úgy alakítottuk át. hogy az a környezetvédelmi és munkabiztonsági követelményeknek is megfelelve minden szakmai igényt kielégítsen a dolgozóinknak pedig megfelelő kellemes munkahelyi körülményeket teremtsünk a különféle kiszolgáló helyiségekkel.

Az eszközbeszerzéseinknél és a számítástechnika vásárlásakor pedig az volt a fő szempont, hogy a piacon található legújabb, legmodernebb eszközök, illetve információs technológia keretén belül a hardver és szoftver újdonságok kerüljenek beszerzésre, a magas szakmai színvonalat képviselve.

A fejlesztés segítségével képesek leszünk a releváns piacon, hosszú távon fennmaradni, javul a versenyképességünk.

Letöltés Letöltés
Eldent fogászat

Fogászati és Implantológiai Centrum