A kedvezményezett neve:

“EL-DENT 96" Egészségügyi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság

A projekt címe:

Versenyképesség növelése az EL-DENT 96 Kft-nél adaptív technológiai innováció révén

A projekt azonosítószáma:

GINOP-2.1.8-17-2017-00750

A szerződött támogatás összege:

12 145 299 Ft

A támogatás mérték (%-ban):

50 %

A projekt tartalmának bemutatása:

A jelenlegi projekt során a következő eszközök, immateriális javak kerülnek beszerzésre:

2 db Kavo fogászati kezelőegyég, 4 db endondanciai kezelőcsomag, 3 db loupe rendszer és egy mindennapi irodai munkavégzéshez szükséges informatikai szoftvercsomag.

Vállalkozásunk hosszú távú célja az eredményesség és az ügyfélkör növelése, mindezt pedig a technológiai fejlesztésekkel, a legmagasabb minőségi eszközökkel lehet biztosítani. Továbbá ezek által munkalehetőséget is tudunk biztosítani orvosainknak, asszisztenseinknek és a többi kollégának.

A beszerzendő új kezelőegységek megnövelik a fogászati centrum kapacitását, amely révén az ügyfelek száma növekszik, az előre rögzített időpontra történő várakozási idő rövidül. A szolgáltatás bővüléssel a munkavégzés is hatékonyabbá válik, a növekedő ügyfélkör pedig további árbevétel- és a jövedelmezőség-bővüléshez vezet. A kezelőegységek fogászati eszközökkel, tartozékokkal vannak felszerelve, amelyek a legmodernebb színvonalat képesek biztosítani a professzionális szintű fogorvosi beavatkozások számára. A kezelőegységek két fő részből állnak az orvosok oldalból és a páciensi székből. Emellett van még egy asszisztensi és vizesblokk, valamint egy LED operációs lámpa része.

A kezelőegységek mellett további újfajta eszközök kerülnek beszerzésre, amelyek a szolgáltatás minőségi színvonalát növelik. Az endodonciai műszerek a foggyökérkezelés minél biztonságosabb és pontosabb beavatkozását teszik lehetővé, ezzel is bővítve a minőségi szolgáltatások körét.

Ugyanezt a célt szolgálja a beszerzendő 3 db loupe nagyító, amely segíti a precíz és pontos képek alkotását a beavatkozások széles látómezejének biztosításával. Az egyik legrészletgazdagabb optikai látványvilágot biztosítja a nagyító eszközcsomag, amely révén a beavatkozás a lehető legpontosabb lehet, továbbá minden egyes loupét személyes bemérést követően személyre szabottan kerül legyártásra. Kiváló minőségű optika létfontosságú a fény továbbítás és torzításmentes képhez. Jelenleg ez a piacon elérhető legkönnyebb HD loupe rendszer, köszönhetően a könnyű titánium keretnek, széles látómezővel és nagy mélység élességgel, amely a könnyebb kezelhetőséget is biztosítja.

A fogászati eszközök beszerzésével a még magasabb szintű szolgáltatás megvalósítását irányozzuk elő. Ehhez pedig elengedhetetlen az a hatékony munkavégzés, amely a fogászati beavatkozások, kezelések nélkülözhetetlen részeit képezik az irodai adminisztráció területén. Ennek megfelelően egy Napi Rutin Vállalati operatív kollaborációs és biztonsági szoftvercsomag kerül beszerzésre, amely hatékonnyá teszi a különböző információk rögzítését, pontosítását, megjelenítését, módosítását és megosztását, mindezt egy biztonságos informatikai környezetben lehatárolva.

A szolgáltatás minőségének további növelése, a páciensek megfelelő szintű kezelése érdekében kívánjuk beszerezni az újabb eszközöket, szoftvercsomagot, amely által fejlődik a műszerparkunk és az informatikai rendszerünk.

A projekt befejezésének dátuma:

2018.09.30.